Advertisement

Izmire Meteor Mu Düştü - Ujctfoajlijo5m : Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Izmire Meteor Mu Düştü - Ujctfoajlijo5m : Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü?

Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

Elazig A Meteor Mu Dustu
Elazig A Meteor Mu Dustu from www.kanalben.com
Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Son dakika egeye meteor mu düştü? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.

İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü?

Meteor düşmesi sonucu ne olur? O da düştü tam oldu. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

C04t28gf1ueham
C04t28gf1ueham from www.izgazete.net
Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İzmir'e meteor mu düştü ? Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. O da düştü tam oldu. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor.

O da düştü tam oldu.

Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Son dakika egeye meteor mu düştü? İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

Uynlokzmqbjyzm
Uynlokzmqbjyzm from pbs.twimg.com
İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. 'tam bir görsel şölen olacak'. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi.

İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Posting Komentar

0 Komentar